Některé druhy ryb jsou velmi omezeně nebo trvale nedostupné v čerstvém stavu a z tohoto důvodu se provádí s povolením od příslušných státních dozorových orgánů jejich kontrolované rozmrazování za podmínek, kdy teplota v jádře svaloviny ryb nepřesahuje +2°C. Řízený proces rozmrazování probíhá za úředního veterinárního dohledu, pod stálou kontrolou odborně vyškolených pracovníků a v certifikovaném provozu ( certifikáty IFS, HACCP, MSC a ASC ). Tento způsob pomalého kontrolovaného rozmrazování je ke svalovině ryb a mořských plodů velice šetrný, díky tomu je takto rozmrazená surovina v naprosto srovnatelné kvalitě jako surovina čerstvá.
Adresa dodavatele
Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s., Boženy Němcové 711, Chlumec nad Cidlinou IV, 503 51 Chlumec nad Cidlinou
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.